Tilbage til nyheder

14. august 2024

Uddannelsescenteret i Møgelkær fejrer jubilæum og tager imod 38 nye elever

Torsdag den 1. august var en festdag for kriminalforsorgens skole i Møgelkær. Ikke alene kunne vi fejre, at der startede 38 nye elever på kriminalforsorgens uddannelser. Skolen kunne også fejre jubilæum, da det er fem år siden, at skolen slog dørene op for det første hold fængselsbetjente og gjorde det muligt at uddanne sig til fængselsbetjent i Jylland.

Udover de 38 spændte nye elever blev der også budt velkommen tilbage til 25 modul 2 elever. Blandt dem var Maria, Benjamin, Cecilie og Louise, der er vendt tilbage på skolebænken efter at have været i praktik i de åbne fængsler; Kragskovhede Fængsel og Møgelkær Fængsel.

”Det er spændende at være tilbage på skolen og se sine klassekammerater igen. Vi har jo været spredt i hele landet, men er nu samlet igen her på skolen. Nu venter et par lærerige, teoretiske måneder, inden vi skal ud og få erfaring i først et arresthus og derefter et lukket fængsel. Det glæder vi os til,” siger Cecilie.

Vi ønsker alle elever, både på 1. og 2. årgang, velkommen tilbage og held og lykke på deres vej til at blive færdiguddannede fængselsbetjente, transportbetjente og værkmester!